Elérhetőségek

Ági Pálinkafőzdéje

Cím: 9700 Szombathely,
Vas Gereben u.1
Telefon: +36/94-314-132
Mobil: +3670 396 96 05
E-mail:
További információk

Facebook: Ági Pálinkafőzdéje 

                  

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Hétfő: 24 órán át nyitva

Kedd: 24 órán át nyitva

Szerda: 24 órán át nyitva

Csütörtök: 24 órán át nyitva

Péntek: 24 órán át nyitva

Szombat: 24 órán át nyitva

Vasárnap:  24 órán át nyitvaBemutatkozás


1983 szeptembere óta üzemeltetem a pálinkafőzdémet Szombathelyen.

Az első években béreltem, majd 1991-ben megvásároltam . Azóta folyamatosan fejlesztjük, az épületet, a gépészeti berendezéseket, felújítottuk, az elhasználódott eszközöket kicseréltük. Törekszünk Ügyfeleink pontos és precíz kiszolgálására, a vállalási határidők betartására. Kulturált, kellemes környezetben folyik a pálinka készítése, bérfőzés .

Főzdénkre a pontosság, a tisztaság és a lelkiismeretes munka a legjellemzőbb, ez is a legfőbb célunk.

Minden folyamat az Ön szeme előtt zajlik le a mi segítségünkkel. A pálinkafőzés során a főzőmesterrel együtt készítheti el a saját gyümölcséből készült pálinkáját. Minden munkatársunk szakirányú végzettséggel rendelkezik, kapcsolatunk az ügyfelekkel családias, baráti. Általában a főzés idején itt tartózkodnak, segítenek saját pálinkájuk elkészítésében. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a megrendelő jelenléte nélkül is elkészítsük a pálinkáját. Igyekszünk a lehetőségekhez képest minden kérést, megrendelést és igényt teljesíteni .

Tanácsainkkal, főzetőinket segítjük abban, hogy valóban minőségi cefrét tudjanak készíteni, melyből olyan pálinkát tudunk előállítani amelyre büszkék lehetnek . Pálinkafőzdénk augusztus elejétől június végéig folyamatosan működik, az igényekhez alkalmazkodva akár hétvégén is.  A júliusi hónap a berendezések karbantartásával, felújításával telik, mely biztosítja, hogy mindig kitűnő pálinka készüljön Főzetőink gyümölcséből.

 

 

 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Ági Pálinkafőzdéje - Magyar