Elérhetőségek

Pálinkaház Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Vas Gereben u.1
Telefon:
+36/94-314-132
Mobil:
+36703969605
E-mail:
szabomilan8@gmail.com
További információk Nyitvatartás


Bemutatkozás


Szombathely Pálinkafőzde

Szombathelyi Pálinkaház

Szeretettel várjuk Főzetőink körében!

1983 szeptembere óta üzemeltetjük pálinkafőzdénket családi vállalkozásként Szombathelyen.

Azóta folyamatosan fejlesztjük az épületet, a gépészeti és pálinkafőző berendezéseket.

Törekszünk Ügyfeleink pontos és precíz kiszolgálására, a vállalási határidők betartására. Kulturált, kellemes környezetben folyik szombathelyi üzemünkben a pálinka készítése, bérfőzés.

Főzdénkben lehetőség van a jól bevált hagyományos kisüsti vagy a modern aromaoszlopos főzőberendezés használatára is, így kiszolgálva mind a két tábor igényeit egyaránt.


Főzdénkre a pontosság, a tisztaság és a lelkiismeretes munka a legjellemzőbb, ez is a legfőbb célunk.

Minden folyamat az Ön szeme előtt zajlik le a mi segítségünkkel. A pálinkafőzés során a főzőmesterrel együtt készítheti el a saját gyümölcséből készült pálinkáját. Minden munkatársunk szakirányú végzettséggel rendelkezik, kapcsolatunk az ügyfelekkel családias, baráti. Általában a főzés idején itt tartózkodnak, segítenek saját pálinkájuk elkészítésében. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a megrendelő jelenléte nélkül is elkészítsük a pálinkáját. Igyekszünk a lehetőségekhez képest minden kérést, megrendelést és igényt teljesíteni .

Tanácsainkkal, főzetőinket segítjük abban, hogy valóban minőségi cefrét tudjanak készíteni, melyből olyan pálinkát tudunk előállítani amelyre büszkék lehetnek. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk kifőzetett pálinka a legjobb minőséget képviselje ezért munkatársaink akár telefonon akár személyesen nagyon szívesen segítenek  cefre készítés, pálinka tárolás, érlelés és minőségjavítás kérdéseiben egyaránt.

Pálinkafőzdénk Szombathelyen augusztus elsejétől június végéig folyamatosan működik, az igényekhez alkalmazkodva hétvégén is. A júliusi hónap a berendezések karbantartásával és felújításával telik, mely biztosítja, hogy mindig kitűnő pálinka készüljön Főzetőink gyümölcséből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Pálinkaház Szombathely - Magyar